EasyCharged werkwijze voor installeren van laadpalen

WERKWIJZE & ROADMAP

Werkwijze


Roadmap van onze werkwijze

Bij EasyCharged vinden we het belangrijk om onze klanten duidelijkheid te bieden over de werkwijze en planning van het project. Daarom hanteren wij een roadmap die stap voor stap de voortgang van het project beschrijft.

STAP 1 - Afspraak ter plaatse

Krijg advies op maat tijdens een afspraak ter plaatse. Een werknemer van EasyCharged kom bij u langs om uw wensen te bespreken en deskundig advies te geven. Aan de hand van uw noden zullen wij een laadoplossing voorstellen.

STAP 2 - Gratis offerte

Ontvang uw gepersonaliseerde offerte met gedetailleerde informatie. U ontvangt deze zo snel mogelijk en kunt deze in alle rust doornemen.

STAP 3 - Overeenkomst & bestelling

Na het overeenkomen van de opdracht zullen wij samen met u een geschikte plaatsingsdatum afspreken. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat de werkzaamheden worden uitgevoerd op een moment dat het u het beste uitkomt. Vervolgens zullen wij alle benodigde materialen in gereedheid brengen, zodat wij direct aan de slag kunnen zodra wij arriveren op de afgesproken datum. Zo garanderen wij dat het project soepel verloopt en dat er geen onnodige vertragingen ontstaan.

STAP 4 - Plaatsing

Op de vooraf ingeplande datum zal onze elektricien de installatie plaatsen. Na het plaatsen van de installatie zullen wij een uitgebreide uitleg geven over het gebruik en onderhoud ervan. Op deze manier bent u volledig op de hoogte van alle functies en mogelijkheden van de installatie, en kunt u deze op een juiste manier onderhouden.

STAP 5 - Keuring

Een onafhankelijke keuringsmaatschappij keurt de installatie en de laadpaal. Deze maatschappij voert een grondige inspectie uit om te controleren of de installatie voldoet aan alle wettelijke eisen en veiligheidsnormen. Na de keuring ontvangt u een uitgebreid keuringsrapport waarin de bevindingen van de inspectie worden beschreven. Als de installatie en laadpaal aan alle eisen voldoen, ontvangt u een goedkeuringscertificaat en mag u de laapaal gebruiken.