EasyCharged opladen van uw auto (EV) op het bedrijf, laadpaal, EV

Ervaar het gemak en de diverse voordelen van laden bij uw bedrijf.

Voordelen

Gemak voor uw werknemers

Laadpalen op uw bedrijf maken het gemakkelijker voor uw werknemers om hun elektrische auto's op te laden tijdens werktijd, zonder extra tijd en kosten te hoeven besteden aan het zoeken naar openbare laadpalen.

Extra inkomsten

Door uw laadpaal toegankelijk te maken voor het publiek, kunt u extra inkomsten genereren door elektrische auto-eigenaren te laten betalen voor het gebruik van uw laadpaal.

Kostenbesparing

Als u meerdere elektrische auto's heeft die dagelijks moeten worden opgeladen, kan het hebben van een laadpaal op uw bedrijf kosteneffectiever zijn dan het gebruik van openbare laadpalen.

Verbeterde tevredenheid van klanten

Klanten zullen blij zijn dat ze hun auto kunnen opladen tijdens hun bezoek en zullen uw bedrijf waarderen voor deze extra service. Bijvoorbeeld een restaurant die een publiek laadpunt aanbiedt.

Veiliger

Bedrijfslaadpalen zijn uitgerust met veiligheidsvoorzieningen die beschermen tegen overbelasting, kortsluiting en andere elektrische gevaren.

Milieuvriendelijk imago

Door laadpalen op uw bedrijf te installeren, toont u uw inzet voor duurzaamheid en het verminderen van de uitstoot van broeikasgassen. Dit kan uw imago verbeteren als een milieubewuste organisatie.

Een meerwaarde

Een laadpaal voor uw bedrijf.

Met een bedrijfslaadpaal kunt u uw elektrische auto gemakkelijk en zorgeloos opladen, zonder dat u hoeft te zoeken naar een beschikbare openbare laadpaal. Dit bespaart u niet alleen tijd en geld, maar maakt het bezit van een elektrische auto ook veel aangenamer. Bovendien zijn laadpalen eenvoudig te installeren en kunnen ze worden aangepast aan uw specifieke behoeften.

Maar er is meer: u kunt uw bedrijfslaadpaal ook beschikbaar maken voor het publiek en zo extra inkomsten genereren. Door uw laadpaal aan te sluiten op een openbaar laadnetwerk, kunnen eigenaren van elektrische auto's gebruik maken van uw laadpaal en betalen voor de stroom die ze verbruiken. Dit biedt niet alleen een extra inkomstenbron voor uw bedrijf, maar kan ook bijdragen aan het verder bevorderen van duurzaamheid in uw regio.

Bovendien kunt u uw werknemers de mogelijkheid bieden om hun elektrische auto's op te laden tijdens werktijd, via split billing. Dit betekent dat uw werknemers hun auto kunnen opladen zonder extra kosten te maken en zonder naar een openbaar laadstation te hoeven zoeken. Dit kan de tevredenheid van uw werknemers verhogen en uw bedrijf promoten als een milieubewuste werkgever.

...
...
Bedrijfslaadpalen

Fiscale voordelen voor bedrijven.

Om te transitie naar elektrische wagens aan te moedigen, biedt de overheid een verhoogde aftrek aan voor de aanschaf en installatie van een bedrijfslaadpaal. Afhankelijk van enkele voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een verhoogde aftrek tot 150%.

Eenvoudig de laadtijd bepalen

Het laad­vermogen.

Als u overweegt een laadpaal te plaatsen voor uw elektrische auto, is het belangrijk om het juiste laadvermogen te kiezen om ervoor te zorgen dat u uw auto snel en efficiënt kunt opladen. Het ideale laadvermogen voor uw laadpaal hangt af van een aantal factoren, waaronder de capaciteit van de accu van uw auto, de elektrische installatie bij u thuis en uw gewenst dagelijks rijbereik.

Stel dat uw elektrische auto een gemiddeld verbruik heeft van 17 kW per 100km, dan geeft de tabel een indicatie voor de laadtijd die nodig is voor de elektrische wagen om een afstand van 100 km te overbruggen.

Het is belangrijk op te merken dat de werkelijke oplaadtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de temperatuur, de leeftijd van de batterij, het type oplaadkabel en het vermogen van de boordlader in de auto. Bekijk hoe je de laadtijd berekent en een praktische voorbeeld

Laadvermogen Aantal fasen Elektrisch verbruik Afstand Tijd
2.3 kW (stopcontact) 1 of 3 17 kW 100 km ±7u23min
3.3 kW 1 of 3 17 kW 100 km ±4u36min
7.4 kW 1 17 kW 100 km ±2u18min
11 kW 3 17 kW 100 km ±1u33min
22 kW 3 17 kW 100 km ±46min
80 kW 3 17 kW 100 km ±13min
200 kW 3 17 kW 100 km ±5min

Onze kwalitatieve bedrijfslaadpalen

Nood aan een duidelijke overzicht? Vergelijk al onze laadpalen.

We voorzien bij elke laadstation professionele plaatsing en advies op maat.

...
Uw installateur

Easy­Charged.

Onze missie is om een veilige, efficiënte en betrouwbare laadinfrastructuur te installeren en te onderhouden voor elektrische voertuigen. Dit omvat het evalueren van de locatie, het selecteren van geschikte apparatuur, het installeren van de laadpaal en het bieden van onderhoud en ondersteuning aan klanten. Het doel is om de transitie naar elektrisch wagens te vergemakkelijken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Onze werkwijze voor een zo best mogelijke service

STAP 1

Vraag een gratis offerte aan of krijg advies op maat tijdens een afspraak ter plaatse.

STAP 2

Ontvang uw gepersonaliseerde offerte met gedetailleerde informatie.

STAP 3

Bij overeenkomst wordt een gepaste plaatsingsdatum afgesproken en de materialen in gereedheid gebracht.

STAP 4

Op de ingeplande datum wordt de installatie geplaatst gevolgd door een uitgebreide uitleg.

STAP 5

Een onafhankelijke keuringsmaatschappij keurt de installatie en laadpaal goed.