EasyCharged opladen van auto (EV) met thuislader

Ervaar het gemak en de diverse voordelen van laden bij uw thuis.

Voordelen

Tijdswinst en sneller laden

Door het installeren van een laadpaal vermijd u files en wachttijden aan een publiek laadstation. Bovendien laad uw wagen hiermee tot wel 10 keer sneller op dan aan het stopcontact.

Goedkoper

Thuis laden is goedkoper dan bij een publiek laadpunt. Bovendien, vermijdt u de transportkosten om heen en terug naar het openbare laadstation te gaan en kan u de laadtijden aanpassen naargelang uw noden.

Veiliger

Een thuislaadpaal is veiliger dan opladen via het stopcontact. Thuislaadstations zijn uitgerust met verscheidene voorzieningen i.v.m veiligheid die beschermen tegen overbelasting, kortsluiting en andere elektrische gevaren.

Duurzaam

Laad uw auto op met behulp van de krachtige en hernieuwbare energie die wordt opgewekt door uw eigen zonnepanelen. Door deze duurzame en ecologisch verantwoorde keuze te maken, draagt u actief bij het verminderen van CO2-uitstoot.

...
Geen overbodige luxe

Een laadpaal voor thuis.

Een van de belangrijkste voordelen van een thuislaadpaal is de tijdsbesparing. In plaats van tijd te besteden aan het zoeken naar een openbare laadpaal en wachten tot uw auto is opgeladen, kunt u eenvoudig uw auto aansluiten op uw eigen laadpaal en uw tijd efficiënter gebruiken. U kunt uw auto 's nachts opladen terwijl u slaapt, zodat u elke ochtend met een volledig opgeladen batterij kunt vertrekken.

Naast de tijdsbesparing biedt een thuislaadpaal ook financiële voordelen. Thuis laden is over het algemeen goedkoper dan openbare laadpunten. U kunt profiteren van gunstigere elektriciteitstarieven en zelfs gebruikmaken van speciale laadtarieven voor elektrische voertuigen. Door thuis te laden, kunt u uw brandstofkosten aanzienlijk verlagen en geld besparen op de lange termijn.

Thuislaadstations zijn ook eenvoudig te installeren en kunnen worden aangepast aan uw specifieke behoeften. Of u nu een eigen parkeerplaats heeft of gebruikmaakt van een gemeenschappelijke parkeergarage, er zijn verschillende laadoplossingen beschikbaar die passen bij uw situatie. U kunt kiezen uit wandladers, laadpalen met vaste kabels of laadpunten met stopcontacten, afhankelijk van uw voorkeur en installatiemogelijkheden.

Kortom, het installeren van een thuislaadpaal biedt tal van voordelen. Het gemak, de tijds- en kostenbesparingen, het comfort en de mogelijkheid om uw laadstation aan te passen aan uw behoeften maken het bezit van een elektrische auto nog aangenamer en praktischer. Investeer in een thuislaadpaal en geniet van de vele voordelen die het met zich meebrengt.

...
Laadpalen voor thuis

Fiscale voordelen voor particulieren.

Om te transitie naar elektrische wagens aan te moedigen, biedt de overheid een belastingsvermindering aan voor de aanschaf en installatie van een thuislaadpaal. Afhankelijk van enkele voorwaarden kunt u in aanmerking komen voor een belastingvermindering tot 30% van de kosten van de laadpaal, met een maximum van € 1500 per laadpaal per belastingplichtige.

Eenvoudig de laadtijd bepalen

Het laad­vermogen.

Als u overweegt een thuislaadpaal te plaatsen voor uw elektrische auto, is het belangrijk om het juiste laadvermogen te kiezen om ervoor te zorgen dat u uw auto snel en efficiënt kunt opladen. Het ideale laadvermogen voor uw laadpaal hangt af van een aantal factoren, waaronder de capaciteit van de accu van uw auto, de elektrische installatie bij u thuis en uw gewenst dagelijks rijbereik.

Stel dat uw elektrische auto een gemiddeld verbruik heeft van 17 kW per 100km, dan geeft de tabel een indicatie voor de laadtijd die nodig is voor de elektrische wagen om een afstand van 100 km te overbruggen.

Het is belangrijk op te merken dat de werkelijke oplaadtijd kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de temperatuur, de leeftijd van de batterij, het type oplaadkabel en het vermogen van de boordlader in de auto. Bekijk hoe je de laadtijd berekent en een praktische voorbeeld.

Laadvermogen Aantal fasen Elektrisch verbruik Afstand Tijd
2.3 kW (stopcontact) 1 of 3 17 kW 100 km ±7u23min
3.3 kW 1 of 3 17 kW 100 km ±4u36min
7.4 kW 1 17 kW 100 km ±2u18min
11 kW 3 17 kW 100 km ±1u33min
22 kW 3 17 kW 100 km ±46min

Onze kwalitatieve thuislaadpalen

Nood aan een duidelijke overzicht? Vergelijk al onze laadpalen.

We voorzien bij elke laadstation professionele plaatsing en advies op maat.

...
Uw installateur

Easy­Charged.

Onze missie is om een veilige, efficiënte en betrouwbare laadinfrastructuur te installeren en te onderhouden voor elektrische voertuigen. Dit omvat het evalueren van de locatie, het selecteren van geschikte apparatuur, het installeren van de laadpaal en het bieden van onderhoud en ondersteuning aan klanten. Het doel is om de transitie naar elektrisch wagens te vergemakkelijken en bij te dragen aan een duurzamere toekomst.

Onze werkwijze voor een zo best mogelijke service

STAP 1

Vraag een gratis offerte aan of krijg advies op maat tijdens een afspraak ter plaatse.

STAP 2

Ontvang uw gepersonaliseerde offerte met gedetailleerde informatie.

STAP 3

Bij overeenkomst wordt een gepaste plaatsingsdatum afgesproken en de materialen in gereedheid gebracht.

STAP 4

Op de ingeplande datum wordt de installatie geplaatst gevolgd door een uitgebreide uitleg.

STAP 5

Een onafhankelijke keuringsmaatschappij keurt de installatie en laadpaal goed.